Hems Achterhuis brengt licht in de duisternis

Hems Achterhuis is eigenaar van HEMSSON B.V.. Samen met zijn zoon Jeroen bedenkt en ontwerpt hij revolutionaire producten, veelal op het gebied van verlichting, met name Kerstverlichting en buitenverlichting. De Gacoli lampen werken uitsluitend op zonne-energie en zijn draadloos. De bekende kerstbomen voor in de vlaggenmast zijn inmiddels een begrip.

De innovatiekracht van dit inmiddels internationaal werkend bedrijf is groot en de mogelijkheden zijn legio.

Hems weet als geen ander dat het alleen bedenken van producten niet voldoende is. Ook de (juridische) omgeving waarin deze producten vermarkt moeten worden is van wezenlijk belang voor de continuïteit van de onderneming. Zeker nu een groot deel van de handel via het internet en de webshops verloopt. Zo heeft hij notaris Roel Wiechers ingeschakeld om op maat toegesneden algemene leveringsvoorwaarden op te stellen en de product bescherming goed te regelen.

Hems: "Roel is een notaris met een ondernemers inslag en is creatief en flexibel, dat zijn juist de eigenschappen die ik bij de meeste notarissen mis, het sparren en bespreken van serieuze zaken met Roel geeft mij een duidelijke meerwaarde wat ik (ook) van een notaris verwacht."

Hems ziet de meerwaarde in van goede regelingen op het grensvlak tussen privé en zakelijk. Levenstestamenten zorgen ervoor dat ondanks eventuele calamiteiten de zaken zoveel mogelijk ongestoord door kunnen draaien. De grootste ambitie van Hems (en wellicht ook van zoon Jeroen…) is: misbaar worden!

www.gacoli.nl